Fjerning av buccal fettpute

Ønsket om et mer definert ansikt og markerte kinnbein er ikke uvanlig, og en av metodene som har fått økt popularitet for å oppnå dette, er fjerning av buccal fettpute også kjent som buccal fat pad removal. 

Hva er buccal fettfjerning?

Buccal fettputer er små fettputer som ligger under kinnene, og deres volum kan bidra til å gi ansiktet en rundere form. Fjerning av buccal fettpute er en kirurgisk prosedyre som utføres for å redusere mengden fett i kinnområdet og dermed skape en mer definert v-formet ansiktsform. Under inngrepet fjerner kirurgen forsiktig en del av fettet fra innsiden av kinnene, noe som resulterer i en mer slank og vinklet ansiktsprofil.

Buccal fettpute - Buccal fat pad

Resultatet er varig, men buccal fettfjerning er ikke egnet for alle, og det er viktig å konsultere med en kvalifisert ansiktskirurg for å avgjøre om prosedyren er riktig for deg.

Som med enhver kirurgisk prosedyre, er det noen risikoer forbundet med buccal fettfjerning, inkludert infeksjon, blødning, hevelse og nerveskade. Heldigvis skjer dette svært sjeldent. 

*Kampanjepris t.o.m 15.04.24

Buccal fettpute - Buccal fat pad

Fant du ikke det du lette etter? Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg fortløpende

Åpningstider

Medlem av

Følg oss

© Copyright Christiania Privatklinikk AS org nr. 831 846 372, personvernerklæring

Kontakt oss

Cookie Image

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å se hvordan du samhandler med det. Ved å godta samtykker du til vår bruk av slike informasjonskapsler. Personvernerklæring