Ørerens

Plages du av mye ørevoks? Føler du at ørene dine er tette? Eller bare ønsker du at en øre-nese-hals spesialist renser ørene dine med de riktige og beste instrumentene samtidig som du får en øre sjekk? Da har du kommet til rett sted. Book en spa behandling for ørene dine i dag med kampanjepris til kun 699,-.

Ørerens - Øreskylling

Symptomer på ørevoks?

Kløe, ubehag, øresus/tinnitus og smerter fra øregangen kan være forårsaket av ørevoks. Ved helt tette øreganger tilkommer hørselsnedsettelse og dottfølelse. På fagspråket er dette kjent som cerumen obliterans.  Dette forekommer oftere hos brukere av q-tips/bomullspinner, ørepropper og høreapparatbrukere. 

Enkelte ganger kan det foreligge en underliggende hudsykdom i øregangen som forårsaker opphopning av døde celler, voks og betennelse. Derfor er det viktig å la en øre-nese-hals spesialist rense ørene dine slik at man får diagnostisert og behandlet deg riktig. 

Hvorfor velge oss? 

Vi har topp moderne utstyr som gjør at vi kan rense ørene dine på en svært skånsom måte. Dette oppnår vi med en spesial øresug og øre mikroskop som gjør at du slipper å bli skylt med vann i ørene, noe svært mange opplever som ubehagelig. Noen kan også oppleve at de blir svimmel av ørevask med vann. Enkelte ganger kan øreskyll med vann dytte voksen enda lengre inn, noe som forverrer problemet. Dette slipper du hos oss. Med vår metode kan vi rense ørene dine selv om du har hull i trommehinnen eller innlagt dren. 

*  Prisen er kun for ørerens og enkel øresjekk, og innebærer ikke en øre-nese-hals konsultasjon

Ørerens - Øreskylling

Kontakt oss

Cookie Image

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å se hvordan du samhandler med det. Ved å godta samtykker du til vår bruk av slike informasjonskapsler. Personvernerklæring