Utstående ører

Utstående ører er en tilstand hvor ørene står mer enn 2.5 cm ut fra hodet. For de som føler seg bevisst på utstående ører, kan aurikkelplastikk også kjent som øreplastikk være en livsendrende løsning. Aurikkelplastikk er en kosmetisk prosedyre som har som mål å korrigere utstående ører, og gi pasientene et mer balansert og selvsikkert utseende.

Hva er aurikkelplastikk?

Aurikkelplastikk, også kjent som ørekorreksjon, otoplastikk eller øreplastikk, er en kirurgisk prosedyre designet for å korrigere utstående ører. Denne tilstanden oppstår vanligvis på grunn av en genetisk disposisjon eller en unormal øreutvikling i barndommen. Aurikkelplastikk kan utføres på både voksne og barn, og det er aldri for sent å vurdere denne typen kirurgi.

Utstående ører - Aurikkelplastikk - Øreplastikk

Hvordan fungerer prosedyren?

Under aurikkelplastikk blir en rekke teknikker brukt avhengig av pasientens individuelle behov og ørestruktur. Vanligvis innebærer prosedyren å lage små snitt bak øret for å eksponere brusken. Kirurgen vil deretter forme brusken på en måte som gir øret en mer naturlig form og en nærmere plassering til hodet. Disse snittene blir deretter forsiktig lukket, og pasienten blir gitt instruksjoner for etterbehandling. Arrene vil ikke bli synlige da de vil være på baksiden av øret. Resultatet blir permanent. 

Som med enhver kirurgisk prosedyre, er det visse risikoer  forbundet med aurikkelplastikk. Disse inkluderer midlertidig ubehag, hevelse, blåmerker og mulig infeksjon og blødning. Imidlertid er alvorlige komplikasjoner svært sjeldne når prosedyren utføres av en kvalifisert kirurg.

*Kampanjepris t.o.m. 15.05.2024

Utstående ører - Aurikkelplastikk - Øreplastikk

Fant du ikke det du lette etter? Lurer du på noe? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg fortløpende

Åpningstider

Medlem av

Følg oss

© Copyright Christiania Privatklinikk AS org nr. 831 846 372, personvernerklæring

Kontakt oss

Cookie Image

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å se hvordan du samhandler med det. Ved å godta samtykker du til vår bruk av slike informasjonskapsler. Personvernerklæring